17 & 18
oktober 2024

R.V.B.

Exposantenlijst

R.V.B.

Sinds de oprichting in 1935 heeft rvb® kranen ontworpen en vervaardigd die bekend staan om hun duurzaamheid en technische perfectie.

 

Het bedrijf, dat zijn succes volledig heeft gebouwd op innovatie en de onberispelijke kwaliteit van zijn producten, heeft kunnen anticiperen op de behoeften van zijn gebruikers en systematisch nieuwe technologieën kunnen integreren. In de afgelopen decennia heeft het merk een buitengewone productcatalogus opgebouwd, een compleet assortiment kranen met een opmerkelijk design. Deze innovatieve en tijdloze ontwerpen worden vaak beschouwd als klassiekers van hun tijd en staan hoog aangeschreven bij architecten en hun klanten.

 

Sinds de overname in 2004 hebben de nieuwe eigenaren van het merk deze traditie van innovatie voortgezet. Als belichaming van deze nieuwe generatie ondernemers die niet alleen knowhow behouden, hebben ze ook zwaar geïnvesteerd in onderzoek, ontwerp en nieuwe productie-infrastructuren die het milieu respecteren. rvb® versterkte zijn basis in de Belgische hoofdstad door de bouw van zijn nieuw industrieel complex in 2014, een hedendaags architecturaal ensemble dat op één site de productie, R&D-, verkoop- en administratieve afdelingen, de showroom en het opleidingscentrum samenbrengt.

 

Voortbouwend op zijn erfgoed, zijn visionaire ontwerpstrategie en zijn formidabele ecologische productietool, blijft het merk rvb® groeien door vandaag de oplossingen van morgen uit te vinden.

Website
Productgroep
Sanitary ware & kitchen design
Website Catalogus
Productgroep
Sanitary ware & kitchen design
Foto's
Online catalogus
JOE
20/09/2024

20/09/2024

20/09/2024






Contacteer ons

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies