17 & 18
oktober 2024

VIEW

Exposantenlijst

VIEW

VIEW is een toonaangevende en innoverende specialist voor het leveren en plaatsen
van high-end minimalistisch buitenschrijnwerk en dit overal in België. Door uitsluitend te werken met ons team van ervaren plaatsers en projectmanagers, en onze korte communicatielijnen, behouden we steeds het overzicht van uw project.


VIEW werd opgericht in 2014 en viert dus dit jaar zijn 10 jarig bestaan! Sinds onze start hebben we ons exclusief gericht op high-end minimalistische schuiframen, waardoor we zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende referenties in België.

 

Samen met onze ervaren sales- en projectmanagers gaan we steeds op zoek naar
de beste, op maat gemaakte oplossing voor uw wensen en project.


Onze profielen kunnen maximaal worden geïntegreerd in de wanden, vloeren en plafonds, zodat er bijna geen zichtbare profielen overblijven en een maximaal beglaasd oppervlak ontstaat.


Indien gewenst kunnen de ramen zelfs in de muren schuiven, hoger zijn dan 4 meter, of gemotoriseerd worden voor het geval de schuifvleugels te zwaar zijn voor handmatig gebruik.


Na het ondertekenen van het contract krijgt u één contactpersoon die u door het gehele project begeleidt, van het uittekenen van de uitvoeringsdetails tot het bijwonen van werfvergaderingen, de planning, de plaatsing op de werf, en de dienst na verkoop. Best handig toch?


Breng vrijblijvend een bezoekje aan onze showroom in De Pinte. Indien gewenst komen we graag ter plaatse om de bestaande situatie te bekijken. Hopelijk tot binnenkort!

Website
Productgroep
Indoor windows & doors
Website Catalogus
Productgroep
Indoor windows & doors
Foto's
Online catalogus





Contacteer ons

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies