17 & 18
oktober 2024

THIBAULT VAN RENNE

Exposantenlijst

THIBAULT VAN RENNE

Dutch Version:

THIBAULT VAN RENNE - Een Erfenis van Luxe en Innovatie

Bij THIBAULT VAN RENNE hebben we een rijke geschiedenis die geworteld is in het creëren van verfijnde, hoogwaardige tapijten. Ons vakmanschap wordt wereldwijd geprezen, waarbij elk tapijt zorgvuldig handgeknoopt en met de hand gemaakt wordt, wat onze onwrikbare toewijding aan kwaliteit en luxe weerspiegelt. Door de jaren heen is ons merk synoniem geworden met elegantie, exclusiviteit en ongeëvenaard design.

Terwijl we onze traditie van excellentie voortzetten, verbreden we ook onze horizon. Met oog voor de veranderende marktbehoeften hebben we meer toegankelijke collecties geïntroduceerd, speciaal ontworpen voor de projectmarkt. Deze collecties behouden de kwaliteit en esthetische standaarden waarvoor THIBAULT VAN RENNE bekend staat, terwijl ze meer concurrerende prijzen bieden. Ze zijn perfect voor hotels en residentiële projecten zoals villa's en appartementen, waar we nauw samenwerken met interieurontwerpers om op maat gemaakte oplossingen te creëren.

Tijdens DESIGN NATION deze oktober presenteren we met trots drie nieuwe collecties die zijn afgestemd op de behoeften van deze doelgroep, waaronder interieurontwerpers, projectontwikkelaars en meubelshowrooms. We nodigen u uit om onze innovatieve ontwerpen te ontdekken die traditie en moderniteit combineren, en zowel luxe- als commerciële markten bedienen.

Productgroep
Flooring & Wallcoverings, Textiles & rugs
Shape Created with Sketch. Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Flooring & Wallcoverings, Textiles & rugs
Foto's
Online catalogus
19/08/2024






Contacteer ons

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies