17 & 18
oktober 2024

DUOTECNO

Exposantenlijst

DUOTECNO

In de hedendaagse wereld zijn automatisering en domotica onmisbaar geworden. Beide hebben een aanzienlijke impact op wooncomfort en efficiëntie. Als domotica fabrikant en pionier in Design schakelmateriaal bieden we niet alleen functionele oplossingen, maar ook domotica die naadloos aansluit op de individuele behoeften van onze klanten – zowel operationeel als esthetisch passend binnen elk interieur. We zijn de perfecte combinatie van "the beauty and the brains" voor de woningen van de toekomst.

Als ervaren specialisten begeleiden we architecten, bouwpromotoren en installateurs nauwgezet in hun traject. We bieden gedetailleerde studies en maatwerkoplossingen, wat heeft geleid tot talloze succesvolle samenwerkingen. Dit maakt ons tot een goed geoliede machine binnen de sector.

Met trots dragen we het 'Handmade in Belgium'-label. Onze productie en R&D zijn gevestigd in West-Vlaanderen, waardoor we niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook bijdragen aan lokale werkgelegenheid en expertise.

Onder leiding van zaakvoerders Peter en Burt streven we continu naar innovatieve oplossingen die het dagelijks leven verrijken. In onze unieke showroom in Brugge kunnen klanten onze geavanceerde systemen dan ook zelf ervaren.

Duotecno gelooft sterk in de synergie tussen esthetiek, functionaliteit en intelligentie. Ons doel blijft onveranderd: het leveren van vooruitstrevende domotica die niet alleen voldoet aan, maar de verwachtingen overtreft.

Website
Productgroep
Lighting
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Lighting
Foto's
Online catalogus
05/09/2024

05/09/2024

05/09/2024

05/09/2024






Contacteer ons

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies