17 & 18
oktober 2024

EXTERUS

Exposantenlijst

EXTERUS

Exterus Lightology is een jonge en dynamische verlichtingsfabrikant die in 2005 is opgestart. Met een diepgewortelde passie voor lichttechniek en design heeft Exterus Lightology zich weten te onderscheiden in de verlichtingsindustrie. Onze onderneming is geworteld in innovatie en kwaliteit, en we zijn vastbesloten om de grenzen van verlichtingsoplossingen te verleggen.

Als toegewijde fabrikant beschikken we over een geavanceerde eigen productie- en montagefaciliteit. Deze interne mogelijkheden stellen ons in staat om snel en flexibel op de markt te reageren en aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. We zijn trots op onze flexibiliteit en kunnen moeiteloos inspelen op veranderingen in de marktvraag en technologische ontwikkelingen.

Ons team van experts bestaat uit gepassioneerde professionals die voortdurend streven naar het leveren van hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke verlichtingsoplossingen. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en te vertalen naar op maat gemaakte verlichtingsontwerpen die perfect aansluiten bij hun behoeften.

Bij Exterus Lightology geloven we sterk in duurzaamheid en energie-efficiëntie. Daarom integreren we de nieuwste technologieën en materialen in onze productieprocessen om verlichtingsoplossingen te creëren die niet alleen esthetisch indrukwekkend zijn, maar ook milieubewust en kosteneffectief.

Onze uitgebreide catalogus omvat een breed scala aan verlichtingsproducten, van innovatieve LED-armaturen tot sfeervolle designlampen, die geschikt zijn voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Of het nu gaat om het verlichten van kantoren, winkels, hotels, restaurants of woningen, Exterus Lightology heeft de expertise en ervaring om aan elke verlichtingsbehoefte te voldoen.

Bij Exterus Lightology streven we er voortdurend naar om onze klanten te inspireren met creatieve en functionele verlichtingsoplossingen. Onze toewijding aan uitmuntendheid, klanttevredenheid en innovatie heeft ons een reputatie gegeven als een betrouwbare partner in de verlichtingsindustrie.

Samengevat, Exterus Lightology is een gepassioneerde en flexibele verlichtingsfabrikant met een scherp oog voor design en technologie. Met onze eigen productie- en montagefaciliteit kunnen we snel reageren op de behoeften van de markt en de wensen van onze klanten vervullen. Onze focus op duurzaamheid en kwaliteit maakt ons de ideale partner voor hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor zowel commerciële als residentiële projecten.

Website
Productgroep
Lighting
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Lighting
Foto's
Online catalogus
10/09/2024

10/09/2024






Contacteer ons

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies